Du kan og få tilsendt instruksjonsboken til din maskin. Send oss en mail med opplysning om maskintype og maskin nummer samt ditt navn og adresse. 

SERVICE

KEN HYGIENE SYSTEMS Training Center

Våre service arbeidere har spesialkompetanse innen alle våre produktområder og det gir oss større mulighet til å tilby en rask, kostnadseffektiv, skreddersydd service og support til våre kunder. 

Våre serviceingeniører og produktspesialister holder seg hele tiden à jour med nyheter og utviklingen innen sine respektive områder og deler gjerne sine kunnskaper med deg. 

Velkommen til KEN HYGIENE SYSTEMS Training Center

Alle kurs er både for nybegynnere og for erfarne teknikkere. Vi ønsker med vårt Training Center å formidle kunnskap og erfaring så våre kunder får optimalt utbytte av produktene.

Alle våre instruktører er ansatt hos KEN HYGIENE SYSTEMS og har mange års erfaring i alle maskintyper. Du er derfor sikker på å motta en seriøs og kompetent undervisning i de valgte produkttyper.

 

Kursinstruktører

KEN HYGIENE SYSTEMSTraining Center

Instruktører på kurserne

DJ   Dennis Jensen
  Teknisk support & kundeservicechef, Souschef
PGN   Peter Grønvald
  Teknisk support & kundeservicechef, Souschef
Opplæring

Våre kunder tilbys opplæring i teknik-, betjenings- og brukerspørsmål. I forbindelse med levering og installasjon av utstyr får både brukere og helsepersonell opplæring. 

Tips Forum

Få tilgang til «Tips og triks» som er mer uformelt forum.

Informasjonen er tilgjengelig for våre faste kunder, og krever derfor at du er registrert i vår «tekniske kundedatabase «, og har etablert innloggingsdata.

Send oss en epost så gir vi deg tilgang. 

Kursprogram

Få ny viten om KEN HYGIENE SYSTEMS oppvaskmaskiner, hygieniske arbeidsmetoder og kvalitetssikring i ditt daglige arbeide. Alle kurs er både for nybegynnere og for erfarne teknikkere. Vi ønsker med vårt Training Center å formidle kunnskap og erfaring så våre kunder får optimalt utbytte av produktene.

Dato Kurstittel Kursref.
09-03-2017