KEN HYGIENE SYSTEMS tilbyr mer enn bare service

Posted by FredrikW
On 31. May 2023

Som en betydelig og dyktig serviceorganisasjon anerkjenner vi at våre kunder spiller en avgjørende rolle i vårt arbeid. For å sikre dette, tilbyr vi en omfattende rekke tjenester:

Velutdannede Teknikere: Våre teknikere er grundig opplært og har den nødvendige kompetansen for å håndtere ulike servicebehov.

Teknisk Støtte: Vi gir pålitelig teknisk støtte for å sikre at kundene våre har den hjelpen de trenger når de trenger det.

Langsiktig Service: Vi forplikter oss ikke bare til øyeblikkelig assistanse, men også til å støtte kundene våre før, under og etter serviceprosessen.

Vårt overordnede oppdrag er å sikre at våre kunder alltid har tilgang til den nødvendige hjelpen, og at alle våre systemer fungerer optimalt. Vi oppfordrer våre kunder til å kontakte oss for spørsmål eller problemer knyttet til våre produkter.

Kontaktinformasjon:
Telefon: 22 79 33 00

Våre teknikere er tilgjengelige når du trenger hjelp med:

Driftsstans
Uregelmessigheter
Service
Generell teknisk støtte
Hvis du ønsker mer informasjon om våre tjenester, opplæringsprogrammer eller vårt oppdrag, nøl ikke med å ta kontakt. Vi ser frem til å betjene deg og finne løsninger som passer dine behov.”