0 Items
+47 22 79 33 00 ken-no@ken.no

Anbefalt til hestedekken

SP10 industri vaskemaskin, et av de mest solgte merker i Europa, beregnet for den fineste ullvask til hestedekken, shabrack, voilock, fleecepledd og mye mer. Kan også leveres med betalingssystem montert i maskinen.

STOR PROFF VASKEMASKIN FOR DEKKEN m.m.
Helt ny stor Proff Semi industriell høytsentrifugerende vaskemaskin type KEN SPC 10 10kg`s/ 100 liter trommelvolum, med eller uten innebygget pollett automat, samt stålstativ med lokasse/oppsamler for hestehår.

Ken Hygiene Systems a.s leverer alt av utstyr med proff vaskemaskiner til ridesenter,kennel, verksteder,renholdsbedrifter m.m over hele landet.

I dag koster det i snitt 100,- kr for vask av et dekken. Er det 10 hester på stallen og det vaskes 10 dekken i uka er dette 1000,- pr uke X 52 uker.
Leasing model fra oss til 

Vi har lang erfaring og mange gode referanser, så ring gjerne og be om et tilbud : Harald Wendt mobil 977 57 283 Oppgi gjerne hvor dere holder til og hvor mange hester det er på stallen så kan jeg også sende over referanser i ditt område. Mail : hwe@ken.no
Industri vaskemaskiner er bygget opp på en helt annen måte,og er vesentlig robustere enn husholdning maskiner. At maskinen er konstruert for tøff bruk, er avgjørende for at du skal ha glede av maskinen i mange år.
En industri vaskemaskin har høy konstruksjons kvalitet og lang levetid.
På en husholdningsmaskin er det også avløpspumpe som meget ofte må renses for hår o.l.
En industrimaskin har direkte avløpsventil som ikke skal renses.
TA KONTAKT MED OSS, VI KAN VASK AV HESTEDEKKEN OG MYE MER….